Heb jij onbewust oogkleppen op als je aan het werken bent? Herken je dat, als je eenmaal met je taak aan de slag gaat, dat je dan oogkleppen opzet en doorgaat totdat de taak afgerond is? Ook al gaat alles om je heen mis, jij blijft stug doorwerken, omdat je nu eenmaal dat doel voor ogen hebt dat je wilt halen.

Door op deze manier te werken, mis je de signalen die het universum je geeft. Veel kantoormedewerkers worstelen hiermee. Het geeft ze veel frustratie, omdat het niet zo gaat zoals ze bedacht hadden. Het maakt ze boos en kost ze bakken met energie, tijd en geld.

Ze weten dat dit niet de manier is waarop ze willen werken. Maar ze weten op dat moment vaak niet hoe ze het anders kunnen doen. Ze zitten als het ware in een rijdende trein, waar ze niet uit kunnen stappen. Herken je dit, onthoudt dat ook de snelste trein stopt op een station en dat je daar uit mag stappen 😉

Zit jij in zo’n situatie, dan is dit wat ik je aanraad om NU direct te doen.

Stop en ga rustig zitten. Sluit je ogen, focus ze op je derde oogpunt, maak je rug lang en recht en adem een paar keer diep in en diep uit. Ga na een minuut of drie na welke signalen het universum je geeft. Schrijf alles op wat er mis ging tijdens je project. Wat liep anders dan gepland. Wat kostte je veel energie. Schrijf, schrijf en blijf zo’n drie tot 6 minuten schrijven. Stop dan en lees je verhaal nog eens na. Haal de rode lijn eruit. Zie je nu wat het universum je wil vertellen?

In mijn situatie, wilde het universum me vertellen dat ik mijn focus mocht verleggen, dat ik mocht ontspannen en niet als een ‘gek’ achter de schermen hoefde te werken, maar dat het goed is zoals het is. 

Ik hoor graag wat het universum jou wil vertellen.

Meepraten over dit onderwerp? Je reactie op dit artikel is hieronder welkom op mijn weblog!

© 2013 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Geschreven door Mirelle van den Anker van Invest In Yoga. Ga naar www.businessyogaonline.com voor het aanvragen van het gratis mini e-book ‘De 7 Geheimen van Business Yoga’.”