Is yoga een religie is een vraag die ik regelmatig krijg, daarom wijd ik er een kort blogbericht aan om alle misverstanden uit de wereld te halen.

Nee, yoga is geen religie en nee, het is ook niet zo dat de oefeningen alleen werken als je erin gelooft. Zelfs de grootste sceptici ervaren hun lichaam tijdens de oefeningen en worden zich bewust van hun gedachten.

Wat is yoga dan wel en waarom is het goed om het dagelijks te doen?

Wel, je wast je kleren, je maakt je huis schoon, je doucht elke dag, heb je je ooit afgevraagd hoe je jezelf van binnen schoon kan maken? Hoe kun je die alsmaar komende gedachten tot rust brengen? Het antwoord is simpel: door yoga & meditatie kun je jezelf van binnen reinigen en dat zie je aan de buitenkant. Net zoals je je dagelijks wast om lekker fris te blijven, begrijp je ook waarom je je zo lekker en fris in je hoofd voelt, als je dagelijks mediteert.

Enkele praktijk voorbeelden:

Van de week gaf ik een les waarin we diverse oefeningen deden tegen rimpels en een oefening die je van binnen laat stralen, zodat je geen make up meer nodig hebt. Ook deden we een krachtige oefening die je lichaam helpt bij de reparatie van de schade door het gebruik van drugs of alcohol.

Verlang jij naar rust in je hoofd maar weet je nog niet hoe je dat kan creƫren voor jezelf?

Zet dan de eerstvolgende stap en bestel het In No Time Ontspannen Jaarprogramma.

Dit online In No Time Ontspannen programma biedt je direct ontspanning en helderheid.

Klik hier om te bestellen.

*************

Je reactie op dit artikel is van harte welkom. Je kunt deze hieronder plaatsen. Dank je wel alvast!