Een maand lang geleden werd ik gevraagd om mee te werken voor het TV programma Weekje Osborn. De presentatrice zou samen met een bekende Nederlander in mijn studio komen voor een yogasessie. Een geweldige gelegenheid om mijn missie ‘invest in yoga, you deserve it’ uit te dragen. Naar aanleiding daarvan ben ik reeks aan activiteiten gaan doen, want ik wilde overal de puntjes op de i zetten. Zo heb ik het businessplan voor Business Yoga Online en Invest in Yoga aangescherpt, nieuwe flyers gemaakt, contact gehad met een hele leuke numerologe en mijn studio opgeruimd. Net toen alles klaar was, kreeg ik een telefoontje van de regisseuse, dat het item helaas niet door kon gaan.

Dat was even slikken, ik ademde even diep in en uit en nog een keer en daarna heb ik het losgelaten. Kennelijk was het nog niet de tijd en had ik deze druk nodig om de puntjes op de i  te zetten.

Het is heerlijk om op die manier om te kunnen gaan met ‘teleurstellingen’, ik zet het tussen ‘ ‘ omdat het eigenlijk voor mij geen teleurstelling is, ik ben dankbaar voor dat wat is.

Sat nam,

Mirelle