Omdat metaal een hele goede uitwerking heeft op het los komen van ama (giftige afvalstoffen), zou je het beste een gouden tongschraper kunnen gebruiken. Helaas is deze niet voor iedereen betaalbaar, daarom bieden wij je de koperen tongschraper aan. Deze is na de gouden het beste en voor slechts 3,25 euro zeer betaalbaar. Ook koper heeft een gunstige werking op de tong.

Waarom moet ik m’n tong schrapen, vraag je je nu af? Als je de ama (gifstoffen) niet weghaalt, komen ze weer terug in je spijsvertering. Je kunt begrijpen dat dat niet ten gunste van je gezondheid komt.

Vooral voor mensen die last hebben van een sterk ruikende adem is de tongschraper een uitkomst!

Het schrapen van je tong zorgt dat je een frisse adem hebt. Er zitten veel bacteriƫn op de tong die je niet weg krijgt met een tandenborstel, vooral op het achterste deel van je tong.

Hoe gebruikt je de tongschraper:

  • Steek je tong ver uit je mond.
  • Plaats de tongschraper aan de achterkant van je tong
  • Trek hem langzaam naar voren
  • Maak de tongschraper schoon met water.
  • Herhaal dit ongeveer vijf keer.
  • Spoel je mond goed na met water.
  • Reinig de tongschraper goed, voordat je hem opbergt

De tongschraper is te bestellen door 3.25 euro + 1.95 euro (totaal 5.20) voor de verzendkosten over te maken op Triodos rekening 25.46.67.309 t.n.v. Invest in Yoga te Amsterdam. Vermeld daarbij duidelijk je naam en adres.