Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Zijn.

Op het moment dat ik dit artikel schrijf, kom ik erachter dat vandaag de Week van Het Nieuwe Werken is gestart. Typisch voor deze tijd, in je eigen tijd werken om zo meer balans te creeren tussen werk en prive.

Wat is zo kenmerkend aan Het Nieuwe Zijn?
Dit Watermantijdperk is het tijdperk waarin het draait om ervaring, expertise en constante groei. Het gaat om jezelf laten zien, je ware zelf. Als je dat doet, dan komt alles naar je toe. Als je iets met je hart en ziel doet, dan zal de hele wereld de jouwe zijn. Dus vindt jouw levenspad, werk aan je uitdagingen, zet je talenten in en commiteer je aan jouw levenspad! Een Persoonlijk Inzicht Plan helpt je hier enorm bij. Vraag het aan via info@businessyogaonline.com.

Yogi Bhajan, meester van de Kundalini Yoga – de basis voor de Business Yoga -, heeft ons de volgende vijf sutra’s (levensrichtlijnen) gegeven.

Five Sutras for the Aquarian Age
1 Recognize that the other person is you.
2 There is a way through every block.
3 When the time is on you, start, and the pressure will be off.
4 Understand through compassion or you will misunderstand the times.
5 Vibrate the Cosmos, the Cosmos shall clear the path.

Ga eens voor jezelf na hoe jij deze sutra’s in jouw leven toepast.