BEGIN EN EINDIG JIJ DE KOMENDE 40 DAGEN MET MIN 3 MINUTEN VOEDENDE EN REINIGENDE ADEM?

Je adem een van de grootste geheimen van Business Yoga. Je adem is het key element in je leven en door je bewust te worden van je adem doe je met minder stress en meer plezier je werk en zul je ook meer van je leven genieten.

Zonder adem geen leven. Dat weten we allemaal, maar we zijn vaak te druk met van alles en nog wat bezig om stil te staan bij wat je adem in je lichaam doet. En ja, die adem die komt en gaat, ook zonder dat je je ervan bewust bent. Wat je echter merkt is dat je adem vaak heel hoog en oppervlakkig is, waardoor je niet voldoende zuurstof in je systeem brengt. Dit zorgt voor allerlei klachten, vroeger of later.

Om klachten te voorkomen is het SUPERBELANGRIJK dat je zo ademt dat het je lichaam voedt en reinigt.

De beste manier om hier mee te beginnen is om je dag te beginnen en te eindigen met minimaal 3 minuten lange diepe buikadem. Je kan dit zowel liggend in je bed als zittend op de rand van je bed doen. Belangrijk is dat je je rug recht houdt en je ogen gesloten. Leg in het begin je handen op je buik en voel bij elke inademing je buik omhoog gaan. Op elke uitademing laat je je buik weer zakken. Vul jezelf helemaal met adem op de inademing door heel bewust en krachtig uit te ademen.

Je dag op deze manier beginnen en eindigen lijkt iets heel kleins, maar je zult merken door dit ritueel in je dagelijkse leven te brengen, dat het je heel veel goeds zal brengen.

Voor iedereen zal dat anders zijn, ik hoor graag wat het voor jou heeft opgeleverd.