Veel mensen vragen mij, waarom 9 en geen 1, 3 of 11 minuten?

Deze vraag beantwoord ik graag in dit artikel. Voordat ik dat doe, eerst even dit. Een andere vraag die ik namelijk ook vaak krijg is de volgende: ‘Heb je de oefeningen zelf verzonnen?’

Het antwoord op deze vraag is nee, ik heb de oefeningen niet zelf verzonnen. Ik ben altijd op zoek naar effectieve en efficiĆ«nte tools om gezond en fit te worden en te blijven. Ik heb die gevonden in de Nine Minute Meditaties zoals Yogi Bhajan die onderwezen heeft. Deze oefeningen vormen de basis voor de Business Yoga. Ik heb ze de NineMinMax(TM) meditaties genoemd, omdat ze in die 9 minuten het uiterste van je vragen. Oftewel ‘Go nine minutes to your max and you can totally relax!’

Ik ben ontzettend dankbaar en voel me vereerd om deze technieken met je te mogen delen. Graag vertel ik je in dit artikel iets meer over de achtergrond van deze technieken, zodat als je de oefeningen doet, je ervan bewust bent dat het niet zomaar een oefening is.

Ruim 5.000 jaar oud

De Business Yoga oefeningen zijn al ruim 5.000 jaar oud. Het zijn de resultaten van menselijke experimenten door de oude yogis, wijzen en healers.

Deze Business Yoga oefeningen hebben effecten, die met niets te vergelijken zijn. Het zijn geheime oefeningen uit de Kundalini Yoga. Zij werden vroeger zelfs niet onderwezen aan ervaren leerlingen.

Deze zeer speciale, krachtige oefeningen vergen slechts 9 minuten met 2 minuten ontspanningstijd. Deze meditaties kunnen ieders leven veranderen!

Ze zijn ideaal voor drukbezette mensen, die weinig vrije tijd hebben. Je hoeft slechts negen minuten per dag te investeren om jong, fris en nieuw om te worden. In die negen minuten kun je je chakra’s vernieuwen, je elementen in balans brengen, jouw adem beheersen, jezelf op orde brengen en slim zijn.

Yogi Bhajan over de NineMinMax Meditaties: ‘Dit zijn mijn giften aan de komende generaties, zodat zij van hun leven kunnen genieten. Alstublieft leer deze oefeningen en voel je vrij om ze te onderwijzen.’

Ik kijk er naar uit om deze technieken met je te delen en je deze krachtige tools te leren, zodat ook jij je jong en gezond voelt.

Kijk in de agenda waar je mij kan ontmoeten!

Tot ziens,

Mirelle