1: Geef omdat het een kado is te mogen geven!
De Sint is jarig, maar toch is hij degene die de kado’s uitdeelt. Dat is zijn kado, iedereen blij maken met zijn goed getimede en lang verwachtte kado’s.

2. Zing en blijf dezelfde liedjes herhalen! Zie ginds komt de stoomboot, Sinterklaas kapoentje, Hoor wie klopt daar kinderen… Iedereen kent deze Sinterklaasliedjes, omdat we ze zo vaak hebben gezongen. Zingen houdt je jong, opent je hart, vergroot je creativiteit en maakt je blij.
3: Laat je bijstaan door een vakkundig en gemotiveerd team! De Sint heeft geen moeite met het vragen om hulp. Duizenden hulppieten, hulpsinterklazen helpen hem om al zijn werk goed en op tijd af te ronden.

4. Je bent creatief! Hoe mooier, hoe gekker de surprise, hoe leuker het is.

5. Gebruik humor! De Sint is dol op fopkado’s en ook in zijn gedichten is vaak humor terug te vinden.

6: Doe je werk met overgave en geniet ervan! De Sint bespaart kosten nog moeite om de kado’s bij de kinderen te brengen. Hij rijdt zelfs op z’n paard over de daken. Hij vindt het heerlijk om te doen en geniet ook echt van z’n werk.

7: Neem de tijd om bij te komen van het harde werken! DeSint is al oud. Hij werkt een maand per jaar heel hard, zodat hij de rest van het jaar de tijd heeft om weer bij te komen en volledig te herstellen, zodat hij zijn werk nog lang kan blijven doen.

Toevoegingen, reacties? Plaats ze hieronder! Dank alvast!