De 3 manieren om er achter te komen.

Voor mensen die mij al langer volgen, weten dat voor mij de sleutel tot succes ligt in het leven van je leven aan de hand van je levensdoel. En dan bedoel ik echt, wat is de reden dat je nu dit leven leeft, wat is het waar jouw ziel in en in gelukkig van wordt. Het weten van een levensdoel is essentieel voor duurzaam geluk in je leven.

Het geeft je inzicht in de gebeurtenissen in je leven, je begrijpt erdoor beter waarom jou de dingen in jouw leven gebeuren.

Er zijn veel manieren hoe je je levensdoel kan vinden. Hier deel ik graag de drie gemakkelijkste manieren waarop je dit kunt doen. Adem diep in en uit en open jezelf voor dit proces. Je zult zien dat het ook voor jou werkt 😉

Manier 1(*) beantwoord de vraag ‘Wat is mijn ware levensdoel’

  1. Ga op een rustige plek zitten, waar je de komende tijd niet gestoord wordt.
  2. Neem een blanco vel papier of open een nieuw document in word.
  3. Schrijf bovenaan in grote letters: ‘“Wat is mijn ware levensdoel?”’
  4. Schrijf het antwoord dat in je op komt op. Het hoeft geen complete zin te zijn. Een korte spreuk is ook goed.
  5. Herhaal stap 3 totdat het antwoord je emotioneel zo raakt, dat je met heel je wezen voelt, ja, dit is het. Vaak barst je in tranen uit. Dit is jouw levensdoel.

Hou er rekening mee dat het ongeveer 15-20 minuten kost om je hoofd leeg te maken van alle warboel en het sociaal aangeleerde gedrag over wat je verondersteld dat je levensdoel zou moeten zijn. Blijf doorgaan in je eigen tempo totdat je echt voelt, ja dit is het. Sluit gerust tussendoor even je ogen om dieper contact te maken met je innerlijke stem.

Manier 2) Maak gebruik van de yogische numerologie. Dit systeem is afkomstig uit de Kundalini Yoga. Het geeft je inzicht in je talenten, je uitdagingen, je ambities en je levensdoel! Je kan het heel eenvoudig hier gratis aanvragen.

Manier 3) Vraag je spirituele naam aan. Je spirituele naam wordt ook wel je ware identiteit genoemd. De naam verwijst naar je bestemming in dit leven en wordt o.a. op basis van de numerologie vastgesteld. Of je bewust je bestemming aan het leven bent of niet, je naam vertegenwoordigt de leidende kracht in je leven. Ieder keer dat iemand je bij deze naam noemt, wordt dit bevestigd, en iedere keer dat je reageert, geef je er gehoor aan.

Het krijgen van een spirituele naam is een bijzondere ervaring, omdat het je meer vertelt over jezelf. Dit is zeker niet alleen voor gevorderde yogi’s weggelegd. Iedereen kan een spirituele naam aanvragen. Het werkt op basis van een vrije donatie. Ben jij er klaar voor om jouw spirituele naam aan te vragen? Dat kan via deze link.

Mijn spirituele naam is Sat Kirtan Kaur en dat betekent “the Princess/Lioness of God who sings the true song of God with devotion, who sings of the truth and who walks with grace and courage.”

* Manier 1 is vrij vertaalt uit: http://www.stevepavlina.com/blog/2005/01/how-to-discover-your-life-purpose-in-about-20-minutes/

Ontdek hoe jij en je collega’s bewust door je hectische dag komen. Je leert het in de 10-weekse ‘Rust in de Tent’ In Company training. Kijk hier voor meer informatie.

Meepraten over dit onderwerp? Je reactie op dit artikel is hieronder welkom op mijn weblog!

© 2012 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Geschreven door Mirelle van den Anker van Invest In Yoga. Ga naar www.businessyogaonline.com voor het aanvragen van het gratis mini e-book ‘De 7 Geheimen van Business Yoga’.”