Ontspannen mensen zijn tevreden, creatief en energiek. Business Yoga als arbovoorziening zorgt aantoonbaar voor een verbetering in het welzijn en de gezondheid van de medewerkers en wordt enorm gewaardeerd.

Wat is Business Yoga?

Business Yoga is een toegankelijke en inspirerende manier voor jouw personeel om even de batterij op te laden. Immers de mobiele telefoon ligt ook elke dag aan de lader. De oefeningen zijn simpel, worden goed uitgelegd en kunnen door iedereen zonder enige voorkennis gedaan worden.

Waarom Business Yoga?

Business Yoga leert je personeel omgaan met veel voorkomende knelpunten op het werk zoals hoge werkdruk en tegenslagen. Business Yoga helpt ook bij communicatieproblemen, timemanagement en uitstelgedrag. De Business Yoga sessies bereiden jouw personeel mentaal en fysiek voor op een relaxte en succesvolle werkweek, zodat ze met een gerust hart een belangrijk gesprek ingaan en vol zelfvertrouwen een presentatie geven.

Hoe ziet een Business Yoga sessie eruit?

Elke Business Yoga sessie duurt 30 – 60 minuten en werkt volgens een vaste agenda en behandelt een thema.

  1. Welkom
  2. De openingsronde
  3. Het thema
  4. De pauze
  5. De rondvraag
  6. De afsluiting

Waar is de Business Yoga sessie?

In een bij voorkeur vaste vergaderruimte bij jou op kantoor.

Interesse? Neem contact met me op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!