Wil je je collega in het zonnetje zetten?

Wil je hem/haar belonen voor z’n inzet?

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagskado?

Wat dacht je van een kadobon van Business Yoga? Een welverdiend moment van rust en ontspanning, bij jou op kantoor! Leuk om te krijgen en leuk om te geven!

Keuze uit twee bonnen

Keuze 1) Een Persoonlijk Yoga Plan.

In een sessie van een uur geeft onze Business Yoga Expert de gelukkige persoonlijke tips en oefeningen die geheel bij die persoon passen. Dit kan zijn een oefening om voor goed van de hoofdpijn af te komen, of een oefening die zorgt voor verlichting bij rugpijn. Het kan ook een oefening zijn die meer energie en rust in het hoofd geeft. Of een combinatie van dit alles, maar net wat er nodig is die dag.

Keuze 2) Een groepssessie Business Yoga. 

De groepssessie Business Yoga duurt ook een uur. In dit uur komt onze Business Yoga expert bij jullie op kantoor. Het hele team kan meedoen aan deze sessie, waarin aandacht is voor het lichaam en de geest. Gezamenlijk doen jullie oefeningen die rust in je hoofd brengt, je lijf lekker los maakt en je met elkaar verbind. Leuk voor dat moment en ook zeker om na afloop nog eens bij stil te staan.

Hoe werkt het?
Stuur een email naar info@businessyogaonline.com met je wensen en je contactgegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!