Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen te inspireren om te mediteren. Ik merk aan de reacties die ik krijg via twitter of op de wekelijkse emails dat ik daar succesvol in ben. Dat maakt mij erg blij.

Wat heel belangrijk is tijdens je meditatie is dat je je rug recht houdt. Vooral als je net begint en nog niet zo gewend bent om op de grond te zitten, is het fijn om op een lekker kussen te zitten. Ik heb gemerkt dat een halve maan meditatiekussen de meeste steun geeft. Door de vorm kantelt je bekken automatisch, zodat je onderrug recht is. Bovendien geeft het kussen steun aan je bovenbenen en is er ruimte voor je voeten.

De kussens,zie afbeelding hieronder, zoals ik ze aanbied, zitten niet helemaal propvol met de boekweitkaf en dat is juist om ervoor te zorgen dat het kussen zich naar jouw billen kan vormen.

Je kunt je eigen exemplaar in een van de bovenstaande kleuren bestellen via deze knop hieronder voor slechts 27,50 euro per stuk.

[high_impact_btn_order_now link=”https://invest-in-yoga.moneymedic.eu/kassa/init/WpNr3FpGznWqQR5JYCsKBipfDCmZ33ub” + target=”_blank”] [/high_impact_btn_order_now]

PS: Voor yogadocenten die meerdere exemplaren nodig hebben, gelden aantrekkelijke kortingen. Neem hiervoor even contact met me op.