Afgelopen week heb ik tijdens de Alkmaar Actief dagen bij AH zowel in de kantine met de medewerkers als in de winkel met de klanten Business Yoga gedaan. Het was erg leuk om te doen en het is positief ontvangen!

De medewerkers op onderstaande foto weten nu hoe ze In slechts 3 minuten hun batterij weer op kunnen laden 😉

In de winkel heb ik diverse mensen korte en krachtige oefeningen geleerd die ervoor zorgen dat ze minder last van hun rugpijn hadden.

Wat me opviel tijdens deze sessies, was hoeveel mensen er op een inefficiënte manier ademen. Daarom heb ik in dit artikel een test die jou laat zien hoe je je adem gebruikt en praktische tips over hoe je de natuurlijke adem weer in je dagelijkse leven kunt integreren!

Ik hoor graag je reactie op het artikel!

Hartelijke groet,
Mirelle

PS: na het delen van deze foto kreeg ik via twitter verzoeken binnen van bedrijven die ook eens kennis willen maken met Business Yoga. Heb jij ook interesse, laat t me weten, en wie weet komen wij binnenkort bij je langs voor een vrijblijvende proefsessie!