Laat jij je leiden door je angsten? Zie je allerlei beren op de weg? Het mooie daarvan is dat je negatieve mind heel goed werkt. Je negatieve mind beschermt je tegen gevaar. Maar soms beschermt je negatieve mind je ook tegen schijnangsten. Want die beren op de weg, heb jij ze wel eens gezien?

Een simpele manier om je hart te openen is om te doen zoals de mevrouw op de foto. Namelijk je armen zo ver als je kunt omhoog te strekken en omhoog te kijken. Door je armen in de lucht te doen, open je je hart. En door achterover te buigen, overwin je je angsten. Je lichaam is geneigd om in een achterover buiging weer zo snel mogelijk naar de uitgangspositie te gaan, maar als je gewoon rustig in de achterover buiging kunt ademen, zeg je als het ware tegen je lichaam, het is goed, vertrouw daar maar op. Op die manier neemt je vertrouwen toe en krijgen je angsten minder ruimte.

Probeer het zelf!

Ik hoor graag je reactie hieronder op m’n weblog.

Hartelijke groet,

Mirelle

 


PS: heb je behoefte aan ondersteuning, in de vorm van online of offline persoonlijke begeleiding of meer tools, kijk dan op de dienstenpagina van Business Yoga of neem contact met me op. Ik ga heel graag met je aan de slag!


© 2013 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).