Druk druk druk, wie heeft het niet druk tegenwoordig? Drukte en de stress die de drukte met zich mee brengt, heeft vaak invloed op je humeur. Je bent prikkelbaar en kunt minder hebben. Je zenuwen zijn heel hard aan het werk om alles wat je denkt en doet in goede banen te leiden. Ze maken als het ware overuren.

Daarom is het zo belangrijk om juist als het druk is, tijd te nemen om te ontspannen. Tijd te nemen om even alles los te laten, de boel de boel te laten en te voelen wat je voelt. En dat hoeft helemaal niet lang te duren. Een minuutje je ogen dicht doen, terwijl je lang en diep ademt doet wonderen.

Probeeer het maar!

Ik hoor graag je reactie op m’n weblog.

Hartelijke groet,

Mirelle

 


PS: heb je behoefte aan ondersteuning, in de vorm van online of offline persoonlijke begeleiding of meer tools, kijk dan op de dienstenpagina van Business Yoga of neem contact met me op. Ik ga heel graag met je aan de slag!


© 2013 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).