Dat je van yoga leniger wordt en lekkerder in je vel gaat zitten, dat is voor jou als lezer van dit ezine geen nieuws.

Wat wellicht wel nieuw voor je is, is dat yoga ook andere bijverschijnselen heeft. In dit artikel deel ik 5 onverwachte bijverschijnselen met je. Heb je aanvullingen, voeg ze dan hieronder toe aan m’n weblog! Ik hoor het graag!

De 5 onverwachte bijverschijnselen:

  1. Je hebt niet alleen een betere relatie met jezelf, maar ook met collega’s. Door de yogaoefeningen opent je hart, waardoor je makkelijker in de omgang wordt.
  2. Je hebt meer energie, waardoor je meer werk gedaan krijgt. Door de yogaoefeningen regelmatig te doen, heb je meer energie en ben je bovendien meer gefocust, waardoor je makkelijker dingen afmaakt.
  3. Je kijkt tijdens een borrel minder diep in het glaasje of hebt helemaal geen behoefte aan alcohol. Je kent het effect van de alcohol en hebt geen zin om daar je energie aan te verspillen. Je blijft liever alert en fris.
  4. Je gaat minder roddelen, je verspeelt daar je energie niet meer aan.
  5. Je neemt eerder een verse salade tijdens de lunch en laat de kroketten links liggen.

Ik hoor graag je reactie op m’n weblog.

Hartelijke groet,

Mirelle


Wil je ervaren wat business yoga voor jou en jouw team betekent? Overweeg dan het incompany traject business yoga. Lees hier alles over het traject.


© 2013 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).