Deze drie vragen stel ik mijzelf elk jaar weer en helpen mij om mijn intenties voor het komende jaar helder te krijgen:

VRAAG 1: WAT GA IK IN 2014 NIET MEER DOEN, noem maximaal 3 dingen.

Mijn antwoord op deze vraag is:

  1. Mijn intuïtie aan de kant schuiven.
  2. Over mijn grenzen heen lopen of laten lopen.
  3. Mijn dagelijkse yoga een keertje overslaan.

VRAAG 2: WAT BLIJF IK IN 2014 DOEN, noem maximaal 3 dingen:

  1. Wekelijks deze nieuwsbrief versturen en mensen blijven inspireren om hun eigen gezondheid de hoogste prioriteit te geven.
  2. Dagelijks een moment van dankbaarheid in mijn dag inlassen.
  3. Genieten van de kleine dingen in het leven die het leven zo bijzonder maken, zoals de lach van mijn pasgeboren zoon, een opmerking van mijn dochter of een knuffel van mijn lieve man.

VRAAG 1: WAAR GA IK IN 2014 MEE BEGINNEN, noem maximaal 3 dingen:

  1. Elke week een lange meditatie (minimaal 31 minuten, maar bij voorkeur 2,5 uur).
  2. Beter kauwen, alle happen minimaal 20 keer kauwen voordat ik ze doorslik!
  3. Meer tijd offline en zonder laptop of mobiel, maar in werkelijke verbinding met mezelf of anderen.

Ik ben benieuwd naar jullie intenties voor 2014!
Hartelijke groet,

Mirelle

 


© 2013 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).