Vakantie is heerlijk.

Het is een periode waarin alles mag en kan. Maar vakantie kan ook stress geven, juist omdat alles anders is  an normaal en je niet op je automatische piloot de dingen kunt doen. Wellicht ben je ergens waar je de taal niet spreekt, wellicht vind je het eten niet lekker, wellicht slaapt je bed niet lekker… Bovendien kost vakantie ook nog eens veel geld en heb je de verwachting dat het gezellig en leuk ‘moet’ zijn. En dat is zonde, want vakantie is echt bedoelt om je batterij op te laden.

Daarom deel ik graag mijn drie favoriete business yoga oefeningen met je. Zodat je deze periode echt kunt gebruiken waarvoor het bedoeld is. Namelijk om te relaxen en alles even los te laten! Om jezelf helemaal te voeden, zodat je er weer tegen aan kunt als je straks weer terug bent.

Business Yoga oefening 1: Begin je dag met een bodyscan. Klik op de link en lees hoe je een bodyscan doet. Het doen van een bodyscan zorgt ervoor dat je je hele lichaam ontspant.

Business Yoga oefening 2: Ga supergrote bellen blazen. Adem heel diep in blaas zo langzaam en zo lang als je kunt. Zorg uiteraard voor goede bellenblaas sop. Je kinderen vinden het geweldig!

Business Yoga oefening 3: Doe een wedstrijdje wie het eerst een ballon opgeblazen heeft. Experimenteer of het sneller gaat als je vaak en kort blaast of juist als je lang en krachtig blaast.

Ik ben benieuwd je ervaringen, laat je het me weten?

Dank je!


Wil je serieus werk maken van je gezondheid en jezelf de hoogste prioriteit geven, start dan vandaag nog met het jaarprogramma In No Time Ontspannen. Hierbij krijg je elke week een videoles in je mailbox, zodat je onder mijn begeleiding en inspiratie je de tools die je zo hard nodig hebt, je eigen kunt maken. En dat alles in je veilige omgeving. Klik hier om je aan te melden. De eerste drie lessen ontvang je geheel gratis!


© 2014 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”