Iedereen heeft dromen, de ene groot, de ander klein. Maar slechts een klein deel van de mensen is in staat om z’n dromen waar te maken. Ben jij een van hen?

Of niet, althans nog niet… Er zijn wel duizend redenen te bedenken waarom je je dromen niet leeft. Het is nu niet de juiste tijd of je hebt er geen geld voor. Besef je dat de grootste raadgever in deze angst is. Het is angst die ervoor zorgt dat je je dromen niet leeft.

Om je dromen te laten slagen heb je de volgende drie ingrediënten nodig:

  1. De rust om je dromen helder te krijgen.
  2. Het lef en de moed om je dromen te durven volgen en je over je angst heen te zetten.
  3. Actie, want zonder actie blijven dromen dromen en weet je zeker dat ze geen werkelijkheid worden.

Begin bij het begin, dus maak ruimte in je agenda. Zorg dat je tijd hebt om je dromen helder te krijgen.

Succes ermee en laat me hier weten hoe het voor jou werkt!  


Wil je zelf ervaren hoe je kunt ontspannen door lichamelijk de stress los te laten? Boek dan een kennismakingssessie Business Yoga. Bel me voor meer het maken van een afspraak: 06 44 55 89 81


© 2014 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”