Een paar weken terug Sint Maarten, nu Sinterklaas en dan straks kerst. Als je niet oppast blijf je snoepen deze laatste maanden van het jaar. En komen er zomaar een paar kilotje’s bij en ben je vermoeid door de grote hoeveelheid suiker die je ongemerkt naar binnen werkt.


Daarom vandaag een tip die je wapent tegen je snoepaanvallen. Want wist je dat als je ademt door je linkerneusgat, je ontspant en het je helpt bij ‘vreetaanvallen’.

Je wapent jezelf heel goed tegen deze aanvallen, door dagelijks 31 minuten door je linkerneusgat te ademen.
  • Ga hierbij rechtop zitten in een gemakkelijke houding met je rug recht.
  • Pak je rechterhand en sluit met je rechterduim je rechterneusgat af.
  • Begin nu langzaam en diep te ademen, in en uit, door het linkerneusgat.
  • Zoals ik zei, doe je het 31 minuten per dag, dan ben je optimaal beschermd tegen deze aanvallen. Red je het niet om 31 minuten de oefening te doen, weet dan dat de bescherming iets minder sterk is, maar het werkt zeker! Ik raad je aan om met 3 minuten te beginnen en het dan langzaam op te bouwen.
Succes en laat het snoepgoed dit jaar lekker aan je voorbij gaan, je zult je vele malen energieker en fitter voelen! Laat me hier weten hoe het voor jou werkt!  

 


Wil je als team iets doen aan de productiviteit en spreken deze tips je aan, weet dan dat meditatie een belangrijk onderdeel is van de Business Yoga lessen. In alle Business Yoga diensten leren de deelnemers naast diverse yogaoefeningen ook de basisbeginselen van meditatie. Hierdoor zijn ze in staat om beter te concentreren. Daarnaast zorgen de oefeningen ervoor dat de deelnemers beter voor zichzelf en elkaar gaan zorgen.

Met de 10 weekse incompany Business Yoga training leer je als team mediteren. Daarnaast is het maken van afspraken voor de zogenaamde blokuren een onderdeel van de training. Je zult merken dat het rustiger op de afdeling wordt, waardoor iedereen het werk gemakkelijker af krijgt.

Lees hier alles over de inhoud van de training.


© 2014 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”