Vanavond is het zover. Veel mensen vieren het feest van Sinterklaas.

Voor mij is het een feest van gezelligheid en creativiteit. Altijd, ook nu weer, moet ik op het laatste moment nog gedichtjes schrijven, maar ik weet van mezelf dat juist dan, als de druk hoog is, mijn creativiteit gaat stromen… Dus het artikel is kort, maar krachtig 😉Ik hoop dat bij jou vanavond (maar ook de dagen erna) deze twee ingrediënten niet ontbreken, want ze zorgen voor gezelligheid. Het is bewezen dat als het gezellig op de werkvloer is, de productiviteit hoger is en ook de loyaliteit van de werknemers hoger is.Dat is, als je er over nadenkt, heel erg logisch, want je werk is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Dus het is belangrijk dat het gezellig is. Wat heb je nodig om ervoor te zorgen dat je werkHet eerste ingrediënt is humor. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Het tweede ingrediënt is liefde. Liefde laat alles stromen. En liefde is wellicht in een werkomgeving een term die niet zoveel gebruikt wordt. Wat ik ermee bedoel is, dat je je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat je met collega’s omgaat, die je een warm hart toedraagt, dat je met het werk dat je doet, andere mensen helpt.

Fijne avond! 

 


Wil je als team iets doen aan de productiviteit en spreken deze tips je aan, weet dan dat meditatie een belangrijk onderdeel is van de Business Yoga lessen. In alle Business Yoga diensten leren de deelnemers naast diverse yogaoefeningen ook de basisbeginselen van meditatie. Hierdoor zijn ze in staat om beter te concentreren. Daarnaast zorgen de oefeningen ervoor dat de deelnemers beter voor zichzelf en elkaar gaan zorgen.

Met de 10 weekse incompany Business Yoga training leer je als team mediteren. Daarnaast is het maken van afspraken voor de zogenaamde blokuren een onderdeel van de training. Je zult merken dat het rustiger op de afdeling wordt, waardoor iedereen het werk gemakkelijker af krijgt.

Lees hier alles over de inhoud van de training.


© 2014 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”