Nog even rennen, maar daarna is het tijd om stil te staan. Deze drie vragen helpen je bij het vieren van je successen en zorgen ervoor dat 2015 een heerlijk jaar voor je worden!

Zo aan het einde van het jaar is het tijd om bewust stil te staan en terug te kijken naar de gebeurtenissen van ‘t afgelopen jaar. Om nog een keer van de hoogtepunten te genieten, nog een keer de successen te vieren. En ook om nog een keer stil te staan bij die dingen die niet goed gingen. Zodat je zeker weet dat je in 2015 niet in dezelfde valkuilen loopt….
Zoals elk jaar stel ik me ook dit jaar weer deze drie vragen: 
  1. Waar ga ik in 2015 mee stoppen?
  2. Waar ga ik in 2015 mee door?
  3. Waar ga ik in 2015 mee beginnen?
Ik ga stoppen met…..
Ik ga stoppen met mezelf geforceerd te houden aan goede voornemens. Ik heb in 2014 zo vaak geprobeerd me ergens dagelijks aan te houden, oa oilpulling, sole…  Ik heb gemerkt dat me eraan houden, zoveel energie kost, waardoor het vaak ten koste gaat van het goede voornemen. Dus minder denken, meer doen en go with the flow… Oftewel een beetje minder streng voor mezelf zijn…
Ik ga volgend jaar door met…..
Ik ga volgend jaar door met het verspreiden van het gedachtegoed van de business yoga. Ik hoop ook in 2015 mensen zoals jij en ik te inspireren en hen de kracht van yoga helpen te ontdekken. Zo kreeg ik gisteravond een mail van iemand die in 2012 een aantal meditatiesessies bij me had gedaan. Hij had toen geen geld en we hadden een uitwisseling afgesproken. Maar na de sessies was hij met de noorderzon verdwenen, althans zo leek het voor mij. Hij vertelde me gister dat hij verslaafd was geraakt aan de alcohol en dat dat de reden was dat hij niets meer van zich had laten horen. Door oa. yoga te doen, was hij weer op het ‘rechte’ pad gekomen, zoals hij zelf schreef, had hij weer contact met z’n ziel! Prachtig, dankbaar werk heb ik:-) ik hoop nog meer zielen te mogen redden!
Ik ga volgend jaar beginnen met….
Ik ga volgend jaar beginnen met een glimlach op m’n gezicht. Ik ga de dingen wat minder serieus nemen. Een meditatie die me daarbij helpt, is de sat kartar meditatie, die opent het hart. Ik leer ‘m je in de in no time ontspannen online yogalessen.
Ik ben benieuwd naar jouw successen van 2014 en je plannen voor 2015! Deel je ze met mij en de lezers op m’n weblog?Dank je wel en alvast een hele fijne tijd gewenst!!

Hartelijke groet,

Mirelle


Wil je in 2015 echt werk maken van je gezondheid en jezelf de hoogste prioriteit geven, start dan vandaag nog met het jaarprogramma Business Yoga. Hierbij krijg je elke week een videoles in je mailbox, zodat je onder mijn begeleiding en inspiratie je de tools die je zo hard nodig hebt, je eigen kunt maken. En dat alles in je veilige omgeving. Klik hier om je aan te melden. De eerste drie lessen ontvang je geheel gratis!


© 2014 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”