Wat een vraag hè… Waar leef jij voor?


Elke dag ga je naar je werk, doe je je ding, maar hoe vaak sta je stil bij de vraag, waar leef jij voor?

Wat verandert er voor jou als je gaat leven voor dat wat er in jouw leven echt toe doet?
Wellicht verandert er niets en heb je al de baan van je dromen, waarin je je talenten kwijt kunt. Waarin je kunt groeien en waar je hart nog steeds elke dag sneller van gaat kloppen? Als dat bij jou zo is, dan wil ik je feliciteren en vooral uitdagen om je hart te blijven volgen.
Maar ben jij een van die velen, die wel een baan hebben, maar er niet gelukkug van worden… Of er eerlijk gezegd erg ongelukkig van worden, maar toch blijven, omdat de hypotheek betaald moet worden en er toch brood op de plank moet komen…

Haal jij al je energie uit je privéleven, je kinderen of je sport? Compenseer je zo het knagende gevoel? Hou je het stemmetje dat zo graag wil dat je ernaar gaat luisteren, die stem die jouw droom zo goed kent, hou je die stil door te vluchten in je werk, sex, alcohol of drugs?

Wake up, je houdt jezelf voor de gek…

Het is tijd om te kiezen voor jezelf en je dromen waar te maken. Het leven is te kort en te kostbaar om er niet het beste van te maken. Wist je dat het, volgens de yogafilosofie, 8.4 miljoen incarnaties heeft geduurd voordat jouw ziel deze menselijke heeft gekregen. 8.4 Miljoen incarnaties… Ja, zo kostbaar, zo bijzonder is het om deze menselijke ervaring te hebben. Dan kun je er toch geen potje van maken en aan t einde zeggen, ach had ik maar…

Dus ga naar binnen, ontdek jouw waarom en neem elke dag een stap om jouw waarom te leven!
Succes en geniet!

Mirelle

Mag ik je helpen? Op basis van je geboortedatum kan ik je onder andere laten weten wat jouw levensdoel is. Benieuwd? Vraag hier jouw gratis yoga reading aan. (PS, ik doe dit handmatig voor je, dus heb aub een beetje geduld…)


© 2015 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”