Vandaag is een energetisch bijzondere dag, met een supermoon en totale eclips die op dezelfde dag vallen. Het moment om je intenties helder te hebben, zodat het universum je kan helpen bij het realiseren ervan.

Want dat is een van de belangrijkste redenen om je intenties helder te hebben. Je maakt het daarmee voor het universum zoveel gemakkelijker om het waar te maken, dan wanneer je met de flow van de dag meehobbelt en niet echt duidelijk je eigen richting hebt gekozen.Dus hoe kies je je eigen richting, hoe maak je voor jezelf duidelijk wat belangrijk voor jou is? Het antwoord is simpel, ga zitten op een rustige plek, zorg dat je het komende half uur niet gestoord wordt en pak een pen en papier. Stel jezelf de vraag, waar word ik gelukkig van. Dan komt er een antwoord, dat schrijf je op en dan stel je jezelf opnieuw de vraag, waar word ik gelukkig van. Als je dit gedurende een half uur doet, dan zul je zien dat je antwoorden opgeschreven hebt, die echt diep van binnen komen. Dat zijn de antwoorden waar je echt blij van wordt.


Wil je meer energie in je team en met je team met deze technieken aan de slag? Klik op de link hieronder en lees meer over de Nine Min Max methode..


© 2015 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”