Deze week moet heel Nederland weer z’n belastingaangifte doen.

Omdat de belastingdienst grote drukte verwacht op 31 maart, heeft zij haar deadline uitgesteld tot 1 mei. Zo hopen ze dat de topdrukte eind maart uitblijft en de systemen kunnen blijven functioneren.

.
Je kunt deze strategie ook toepassen op je eigen deadlines.
Zo zeg tegen je baas of je klant dat het werk klaar is over 7 dagen, maar geef jezelf een deadline van 5 dagen. Zo heb je altijd nog 2 dagen speling.

En geloof me, het werkt echt heel relaxt als je niet elke keer zo op het allerlaatste moment nog snel alles moet afmaken.
Deze manier geeft je ook meer ruimte om het goed te doen en dat zal je voldoening geven. Op deze manier heb je niet alleen je werk op tijd af, maar kun je ook nog eens aan de kwaliteitseisen van je baas (maar ook van jezelf) voldoen.

Succes!© 2015 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”