Vandaag een artikel waar ik niet al te veel woorden aan toe hoef te voegen 😉 Lees de onderstaande vijf universele communicatie regels door en ga ze toepassen. De regels zijn opgesteld door mijn leraar Yogi Bhajan. Je zult merken dat je leven een stuk gemakkelijker wordt en je meer voor elkaar krijgt.

Communicatie regel nr 1) Je communiceert voor een betere toekomst, niet om vandaag te verzieken.

Communicatie regel nr 2) Alles wat je zegt, zal voor altijd blijven bestaan. En jij zult daar doorheen moeten. Zorg er daarom voor dat je niet door de rommel van je eigen communicatie hoeft te leven.

Communicatie regel nr 3) Een verkeerd gezegd woord kan zoveel meer kapot maken, zelfs meer dan je kunt voorstellen of verwachten.

Communicatie regel nr 4) Gesproken woorden zijn een kans voor communicatie. Maak er geen oorlog van.

Communicatie regel nr 5) Als je eenmaal communiceert, zul je opnieuw moeten communiceren. Maak de weg niet te zwaar.


Adem nu, na het lezen van deze vijf regels een aantal keren diep in en uit en voel wat de woorden met je doen. Denk terug aan de woorden die je het afgelopen uur hebt gezegd. Heb er geen oordeel over, maar probeer te begrijpen welke emoties ze bij jou of je gesprekspartners hebben opgeroepen.

Laat je me weten hoe het voor je is? Top, ik hoor het graag, ofwel via de mail of via m’n weblog? En denk je, he, dit is een goeie tip voor mijn collega, stuur je dan deze mail door?

Dank je wel!

Hartelijke groet,

Mirelle


Ben je op zoek naar tools die passen binnen jouw vitaliteitsprogramma, die in no time verlichting en ontspanning geven? Bekijk de Nine Min Max® programma’s. Je leest er alles over op deze pagina.


© 2015 Mirelle van den Anker / Invest In Yoga, alle rechten voorbehouden

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Graag! Ik wil zoveel mogelijk organisaties en professionals leren bewuster te werken met behulp van on- en offline diensten, zodat ze in staat zijn om in No-Time te ontspannen. Kopieer dan wel dit onderstaande blok mee, met een werkende link naar mijn website:

“Mirelle van den Anker leert gedreven professionals hoe ze in no time kunnen ontspannen, zodat ze met meer plezier en succes hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Mirelle is de auteur van het boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag’.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe je met minder stress en meer plezier werkt? Neem dan een gratis abonnement op het eZine van Business Yoga. Je ontvangt dan tevens het gratis eBoek, “De 7 Geheimen van Business Yoga”. Vul je naam en email in op www.businessyogaonline.com. (homepage rechtsboven en klik op inschrijven).”